ایرانی بورس،هادی درخشان

تأیید نام‌نویسی به شما ایمیل خواهد شد.

استراتژی هادی درخشان

جلسه چهارم:

آغاز استراتژی تحلیل تکنیکال و آشنایی با رفتار شناسی انواع روندها در بازارهای مالی که پایه و اساس شیوه تحلیلی با روش انحصاری ایرانی بورس است.

فهرست مطالب

کارگزاری آلپاری

هر ایرانی که در بازار فارکس فعال باشد بی‌شک نام کارگزاری آلپاری را شنیده است، ‌این کارگزاری از قدیمی‌ترین و خوش نام‌ترین کارگزاری‌های ایرانی می‌باشد و با توجه به خدمات عالی از جمله واریز و برداشت ریالی کار را برای کاربران ایرانی آسان کرده است
به همین دلیل پیشنهاد اول ما کارگزاری آلپاری می‌باشد

کارگزاری اپوفایننس

کاربران ایرانی نام کارگزاری اوپوفایننس را با نام کپی ترید می‌شناسند، کارگزاری که در سیستم کپی تریدینگ حرف اول را در بین کارگزاری‌های ایرانی می‌زند و شما با عضویت در آن می‌توانید از بخش سوشال ترید یا همان کپی ترید بهرمند شوید.

تحلیل تکنیکال

با استراتژی پیش‌رو شما می‌توانید تمامی بازارهای مالی داخلی و خارجی را تحلیل نمایید.
ما در این آموزش تلاش می‌کنیم که نمودار بازارهای مالی مختلف را بررسی کنیم.
هدف از این کار این است که شما با نوع نگاه و دیدگاه تحلیلی ما بیشتر آشنا شوید و عیناً مشاهده کنید که بررسی نموداری تمام بازارهای مالی به واسطه این استراتژی امری شدنی و قابل اجراست.
دوره‌ای که در حال مشاهده آن هستید جمع‌بندی از مدل‌های مختلف تحلیل تکنیکال است که هر کدام از آنها به تنهایی عاملی برای پیش‌بینی بهتر آینده بازاهای مالی است و با کنار هم قرار دادن آن‌ها یک استراتژی منحصربفرد تشکیل می‌شود.
این استراتژی سال‌هاست که مورد استفاده بسیاری از افراد موفق قرار گرفته است.
پس توجه و مطالعه هر جلسه به صورت پیاپی و در آخر جمع‌بندی آنها در کنار یکدیگر لازمه‌ی کار است.

تحلیل نمودارها

با یک مثال ساده کار تحلیل و بررسی بازار را شروع می‌کنیم که درک آن برای همه ساده‌تر باشد:

فرض کنیم قیمت پنیر که تا شب گذشته 1000 تومان بوده، امروز صبح با افزایش شدیدی روبرو شده و به 10،000 تومان رسیده باشد. پس قیمت پنیر یک شبه افزایش شدیدی داشته و ما با مشاهده این موضوع از خرید آن دلسرد خواهیم شد.

در نتیجه تقاضای خرید پنیر در سطح بزرگی از جامعه کم خواهد شد. و به همین دلیل تولید کننده مجبور به کم کردن قیمت آن می‌شود و به 8000 تومان می‌رسد.

حالا دوباره تقاضای خرید پنیر بالا رفته و مردم شروع به خری می‌کنند، پس مانند گذشته قیمت آن دوباره رشد خواهد کرد و به 20،000 تومان خواهد رسید…

حالا همین موضوع پیش‌آمده را با استفاده از نمودار زیر بررسی خواهیم کرد. آنچه مشاهده می‌کنید روند تغییر قیمت پنیر طی اتفاقاتی است که در مثال بالا به آن پرداختیم.

آموزش استراتژی تحلیل تکنیکال

پس این نمودار طی تغییرات قیمت و تغییرات رفتاری ما انسان‌ها به وجود آمد و هم‌زمان با این تغییرات  و بالا پایین شدن قیمت، نمودار نیز به بالا و پایین حرکت کرد.

حالا که ماهیت رفتاری نمودارها را بهتر درک کردیم، باید گفت که ما با بررسی گذشته رفتاری انسان‌ها و تغییراتی که در بازار به وجود آورده‌اند تلاش می‌کنیم که آینده نمودارهای بازار را پیش‌بینی کنیم.

امواج الیوت

نوع نگاهی که ما به نمودارهای مالی داریم، برگرفته از تئوری امواج الیوت است.

تئوری موج الیوت چیست؟
این روش تحلیلی به ما نشان می‌دهد که قیمت‌ها به صورت پیوسته به سمت بالا و پایین در حال حرکت هستند و این حرکات به عنوان امواجی شناخته می‌شوند که توسط روانشناسی معامله‌گران یا انسان‌ها شکل می‌گیرند.
این تئوری به این باور است که:
از آنجایی که این‌ها الگوهای تکرار شونده‌ای هستند، حرکت قیمت به راتی قابل پیش‌بینی است.

امواج الیوت

حالا این روش بسیار قدیمی شده و نمیتوانیم فقط و فقط با استفاده از این روش تحلیل کنیم و نتیجه مثبتی را در تمام بازارها بگیریم.
پس ما با توجه با امواج الیوت و قراردادن مبانی آن در کنار سایر اندیکاتورها و شاخص‌های کاربردی فعالیت خود را ادامه خواهیم داد.

حالا با توجه به تصویر مثالی که بالاتر در مورد آن صحبت کردیم.
تغییر قیمت‌ها باعص ایجاد یک نمودار قیمتی شد و در آن قیمت از پایین شروع به حرکت کرد، و پس از افزایش دوباره به پایین حرکت کرد و به اصطلاح قیمت اصلاح شد، سپس دوباره قیمت شروع به افزایش کرد و به بالاترین حد خود رسید.
این نوع از نموداری که شکل گرفت را یک “روند” می‌نامیم.
برعکس مثال بالا این امکان وجود دارد که قیمت یک دارایی از بالا به پایین حرکت کند که در عکس زیر نمونه آن را مشاهده می‌کنید.

روندها

پس تا اینجا با روش تشکیل و دلیل به وجود آمدن دو روند قیمتی یا نمودار افزایشی و کاهشی آشنا شدیم.
حالا ما باید این روند ها را در بازارها پیدا کنیم و از آنها استفاده کنیم.
یعنی در قسمت‌هایی که میدانیم بازار قراره رو به بالا حرکتی داشته باشد را پیدا می‌کنیم و در فراز و نشیب قیمت ها خرید و فروش انجام دهیم.
البته این ساده ترین شکل ممکن است.
قراره که بیشتر راجب آن صحبت کنیم و تخصصی تر به این موارد بپردازیم.
ولی دانستن این نکته ضرورت دارد که باید قدم به قدم و پله به پله پیش روی کنیم تا بتوانیم با درک صحیح از بازار، به بهترین شکل ممکن از آن بهره ببریم.

خرید فروش

با توجه به دانشی که تابحال کسب کردیم به اشکالی که در نمودارها مانند تصاویر بالا ایجاد شده باشند روند میگوییم.
حالا باید ببینیم که کدام روند با توجه به روش تحلیلی ما مورد قبول است و باید به دنبال کدام روند و خرید و فروش توسط آند باشیم
از نظر ما روندی صحیح و تحلیلپذیر است که در آن خط‌های اصلاحی بتوانند از بالاترین(در روند های افزایشی) و یا پایین‌ترین(در روندهای کاهشی) قیمت قبل از خودشان، عبور کنند.(از محدوده‌های زرد رنگ عبور کنند)
برای درک بهتر این موضوع تصویر پایین را مشاهده نمایید.

نکته روند

در ادامه با هم تعدادی از روندها را در نمودار بازارهای مختلف مشاهده کنیم:

انواع روندها

روندها شکل‌های مختلفی دارند و نمیتوانند شکل ثابت و یکنواختی به خود بگیرند.
پس در بازارهای مالی مختلف ما هر لحظه شاهد رفتارهای گوناگونی خواهیم بود که در ادامه تدادی از آنها را با هم بررسی خواهیم کرد.

این نوع از اشکال معمولا در بازه‌های زمانی مختلف بهتر قابل مشاهده هستند پس ما باید عملکرد نمودارهای قیمتی را در بازه‌های زمانی یا تایم‌فریم‌های کوچکتر بررسی کنیم.
هر نمودار از تایم فریم‌های مختلفی تشکیل شده است و ما این امکان داریم که روند تغییر قیمتها را از ثانیه‌ای تا سالانه بررسی نماییم.

این روندها در مسیرهای کاهشی نیز قابل مشاهده هستند.
پس دقیقا برعمس نمونه‌های بالا، می‌توانیم روندهای کاهشی نیز در بازار پیدا کنیم که نمونه آن‌ها را در پایین مشاهده خواهید کرد.

حالا برای اینکه نمودارها را راحت تر بتوانیم مشاهده کنیم و نیازی به کشیدن خطهای پی در پی روی نمودار نباشد.
فقط توسط یک خط نقاط ابتدایی روندها را به نقاط اصلاحی آنها وصل می‌کنیم.
به این خط، خط روند میگویند.